L.S., geachte, beste, hallo, dag leden van ChristenUnie Assen, en andere geïnteresseerden.

woensdag 20 september 2017 20:37

Dit is een uitnodiging voor woensdagavond 27 september as. We ontmoeten u dan met alle plezier tijdens een politiek café, ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen.
Als volksvertegenwoordigers horen wij graag wat onze leden bezighoudt, en wat jij belangrijk vindt voor de toekomst van Assen, onze stad.

Zoveel mensen, zoveel wensen… het is net politiek.

“Ach, dingen worden toch vaak gewoon besloten. Wat heb ik daar voor invloed op?”

Maak gebruik van de gelegenheid: dit is je kans om input te leveren voor het verkiezingsprogramma.

Onze vraag aan u, aan jou is: wat voor samenleving willen we zijn? Lokaal en dichtbij huis, want dat is gemeentepolitiek. Deze avond zijn er twee thema’s:

Duurzaamheid

“Heb ik niks mee”. “Van levensbelang!” “Leuk voor mensen met geld”. Wie dan leeft, wie dan zorgt..? Zomaar wat reacties. En hoe denk jij erover?
Wat betekent duurzaamheid in jouw dagelijks leven? Heb je concrete of inspirerende ideeën voor een duurzame leefstijl? Ervaar je juist belemmeringen? Wat kan er ‘groener’ in de stad? Ongetwijfeld heb je hier ideeën, een mening over. Horen we graag. Samen onderweg naar een duurzame(r) stad!

Gezin

Heb je kinderen, heeft u (klein)kinderen, of ken je kinderen, jongeren die in Assen opgroeien? “It takes a village to raise a child” luidt een Afrikaans gezegde. Opvoeden, onderwijs, jeugdgezondheidszorg, hulpverlening, Jeugdzorg, sport, cultuur,… Vrijwillige of professionele steun. Wat is belangrijk in de dagelijkse leefomgeving van kinderen?
Wat kan beter, en wat gaat er goed? We zijn op zoek naar ervaringen en knelpunten uit de praktijk, naar wensen en ideeën voor nu en voor de toekomst. Deel ze met ons!

Fier! zal deze avond aanwezig zijn om hun passie voor muziek met ons te delen door voor ons te spelen.

Zij starten om 19:30 uur en dan zal ook de koffie en de thee voor u en jou klaar staan in het

Duurzaamheidscentrum Assen, Bosrand 2, 9401 SL ASSEN

Start van het programma om 20:00 uur, afsluiting om 22.30 uur.

Nodig vooral ook niet-leden van de ChristenUnie uit, en neem ze mee. Samen maken we de stad. We zien ernaar uit om jullie te ontmoeten en van elkaar te horen op deze avond. Graag tot woensdag!

Met vriendelijke groet,

Bestuur ChristenUnie Assen

Agenda

  1. Welkom en opening.
  2. Thema ‘Duurzaamheid’ – door Harmke Vlieg
  3. Rondetafelgesprekken over ‘Duurzaamheid’
  4. Pauze
  5. Thema ‘Gezin’ – door Lian Heijs
  6. Rondetafelgesprekken over ‘Gezin’
  7. Sluiting
  8. Borrel

 

Duurzaamheidscentrum Assen, Bosrand 2, 9401 SL ASSEN

Auto & parkeren

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op het parkeerterrein aan Stadsbroek. Volg hiervoor de borden met de aanduiding Stadsbroek / De Bonte Wever. Vanaf daar is het ca. 200 meter lopen.

Let op: bij het duurzaamheidscentrum zelf is alleen parkeergelegenheid voor minder validen.

Fiets

Komt u met de fiets, dan rijdt u vanaf de Hoofdlaan het onverhard fietspad op (Bosrand).  Bij de entree is een fietsenstalling.

« Terug