Fractie ChristenUnie reikt I CU-prijs uit aan Jongerenopvang Treubstraat

ICU prijs Treubstraat 1vrijdag 04 november 2011 14:10

Persbericht 3 november 2011
“Ik ben blij dat we worden gezien.” Zo reageerde Rolf Broer, woordvoerder van de Jongerenopvang van de Treubstraat toen hij de prijs ontving uit handen van ChristenUnie-fractievoorzitter Harmke Vlieg. De aanwezige jongeren reageerden enthousiast op de cadeaus behorende bij de prijs. Het gourmetstel staat symbool voor een goed gesprek tussen verschillende mensen tijdens een maaltijd....

Persbericht

3 november 2011

Fractie ChristenUnie reikt I CU-prijs uit aan Jongerenopvang Treubstraat

“Ik ben blij dat we worden gezien.” Zo reageerde Rolf Broer, woordvoerder van de Jongerenopvang van de Treubstraat toen hij de prijs ontving uit handen van ChristenUnie-fractievoorzitter Harmke Vlieg. De aanwezige jongeren reageerden enthousiast op de cadeaus behorende bij de prijs. Het gourmetstel staat symbool voor een goed gesprek tussen verschillende mensen tijdens een maaltijd. Vlieg sprak de wens uit dat het gourmetstel nog eens gebruikt zal worden voor een etentje met de buurt.

De fractie reikte de prijs uit, omdat de Jongerenopvang een goede plek heeft gekregen in de wijk. Broer vertelde ook over buurtbewoners die de Jongerenopvang bezoeken. In een bijeenkomst aan de Treubstraat spraken de leden van de fractie met de verschillende jongeren, de hulpverleners en het management van de jongerenopvang. Eerder op de avond heeft een afvaardiging van de fractie gesproken met de buurtbewoners. 


« Terug